JJJJJJAAAAAA!!!!!!!!!!!!!

IDAG HAR DILLEN TAGIT KÖÖÖÖÖÖÖÖÖRKOOOOOOOOOOOORT!!!!!!!!!!!!!! HON ÄR SÅ DUKTIG SÅ OCH NU FINNS DET INGENTING SOM KAN STOPPA ALLA ROADTRIPPAR!!!!!!!!!!


Nu är det slut med bussåkandet! DU ÄR BÄST!!!!!!!!!!!!!

-/ Dadeln - stoltare än Pappa Kalle!

Sista chansen!

Nu är det sista chansen att köpa smycken på Dadelns och Kortbyxans blogg NostalgiSmycken!
Massor med nya smycken finns till salu och detta är det sista som kommer att säljas innan projektarbetet är slut, så passa på!



Alla pengar skänks till Världsnaturfonden, glöm inte det ;)

Tack HanaPee!

HanaPee är människan som visar att det finns många möjligheter med en enda scarf! När novellanalysen börjar suga musten ur oss tackar vi Hanna som gör livet lite ljusare! http://www.pause.se/bloggar/hanapee/.

Emil Svensson. 15år. Bor hemma. Bryter på arabiska fast han är fullsvensk. Gillar snabba bilar, trasha skolbänkar och grafitti. Hattar svennar, fittlärare och blåa faran.

Sabina Lagerfeldt. 22 år. Nyinflyttad i en tvåa på Södermalm. Gillar att måla tavlor, skapa skulpturer. Eller som Sabina själv brukar säga "allt där jag får använda mina händer!". Om några år hopppas Sabina på att bli inredare för Roomservice.

Ahmina Mohammed. 29 år. Bor i en etta i skövde med sin 7 barn och man. Har matlagning som största intresse. Gärna kryddstarkt. Ahmina dagdrömmer mycket bland blöjbytning och matlagning. En dröm om ett liv i sitt forna hemland Israel.

Monica Johnsson. 52 år. Monica, eller "Ickan" som gubben hennes brukar kalla na', jobbar på Komunen, eller socialtjänsten närmare bestämt. Monica skrattar gärna och mycket! På helgerna är det baginboxen och middag med grannarna som gäller! Annars gillar hon shopping, rött läppstift, bekväma högklackade och lyssnar gärna på Linda Bengtzing, för henne är det riv i!

Gunhild Persson. 94 år. Bor på Servicehus någonstans i norrbotten. Gunhild är väldigt missnöjd, från att ha kommit från ett bondesamhälle där man var både morsk och stark, som Gunhild själv uttrycker sig. Så tycker hon att ungdomar (människor under 50) och annat åbäke är tattarfolk! Katter gillar hon däremot. Kisskattana' som hon bruk säg.

Jannike Appelqvist. 44 år. Bor på Östermalm i Stockholm. Jannike uttrycker sig gärna med "nehe du, serru det där går inte det!" också viftar hon med det långa vällackade fingret. Jannike jobbar med PR, hon hjälper till med att anordna olika events. Hon är en kvinna som vet vad hon vill och hatar "tjaffsiga" människor.

Lova Berg. 17 år. Bor i Stockholm. Lova har en egen modeblogg, hon ÄLSKAR kläder. Spets! Drömklänningar! Färscht! Inspirerande! Himmelska skor! Lova ser sig själv som en stor inspirationskälla. Hon har mycket fritid och älskar att fotografera. Hon spenderar timmar hemma på flickrummet med olika klädkombinationer. Annars är Lova ganska blyg, men det är hon noga med att hålla undan från bloggen. Där är hon svår istället.


Eyescandy

Kan man säga så? Kanske inte, men i Dillens värld funkar allt ;) Det här är i allafall ögongodis för Dillen..



/ - Vad säger du Dadeln? Håller du med? 

RSS 2.0