Valrossar x 3

Ja, vad ska man säga.. Detta är väl ett tydligt exempel på vad Dillen, Dadeln och Kortbyxan gör när de träffas!!



/ D&D


Amor

"Tiden med dig är bättre än drömmen om natten ."

Gud nåde!

Igår kväll var det tänk att vi skulle börja plugga till naturkunskapsprovet som vi har denna veckan. Lite mysigt på något café i stan (Vattenporten, eftersom det är det ENDA som är öppet tänkte vi). När vi gick längs Storgatan sa Dillen: - Gud nåde om det är stängt. Dadeln ser då att det enda ljus som är tänt inne på Vattenporten är de små lysrören som lyser upp fikan vid disken. Gud nåde säger hon då.

Jaha, vad gör vi då? Gastons som i vanliga fall skulle ha varit vår B- plan var också stängt så vi traskar ner till... MaciDonki! Det blev kanske inte så mycket pluggat i hamburgeoset men ack så trevligt det var!



/ - Dillie & Daddlie - Tack Emma :)

Kontakta ej våra föräldrar

Inga brutna armar eller ben kom vi hem med men en hel del snygga vurpor fick vi se i backarna! Sju underbara timmar av snowboardåkning resulterade i trötthet i bilen på vägen hem. Föräldrarna ringde som galningar och varnade för halka men Lousie och Hanna gjorde så att vi kom hem i gott skick! Tack för en galen och härlig trip till Alperna ( Isaberg) WE LOVE HESTRA!! 


/ Dillen och Dadeln - Markoolio är den bästa uppladdningen för en skiddag.

Vi drar till fjällen!

Eller nästan i alla fall.. Många av våra älskade vänner har åkt iväg över lovet för att åka skidor medan vi är hemma och är "inte alls avundsjuka". Detta tänkte vi göra någonting åt så tillsammans med Fia FlokizSzZz, Hanna Kortbyxor, Emma Kkkkkkkk, Lojsen, Andrew och Razz packar vi in oss i två bilar för att åka till HESTRA!!!! Pistkartan kan kanske inte jämföras med de som finns i Österrike, men vi känner på oss att det kommer bli en galet rolig dag när vi susar ner för backarna (rullar runt och slår ihjäl sig för Dadelns del). 

Tummen Upp som Rasmus skulle ha sagt!




/ - Miki & Anna - har vi inte hört av oss på några dagar får ni gärna kontakta våra familjer!  

Kings of Leon - Use somebody

Ni måste lyssna! Detta är en utav världens bästa låtar (enligt Dillen i alla fall ;) ) I hope you enjoy!



/ - tack kära syster.

Money

Varför är det alltid så mycket månad kvar i slutet av pengarna?



/ - D&D

Europa vs Idrott

IG here I come! Så lät det i cafeterian när ett gäng av SPI06B gjorde High Fives och gick för att ha geografiprov(!) Hade det varit samma situation för oss i vår klass hade det inte riktigt sett ut på samma sätt. Medlemmar i SPEU06 hade våndats en vecka innan provet, trots att de hade pluggat 7 timmar av dygnet de senaste tre veckorna. Nej, okej! Lite överdrivit kanske. Så ligger det inte riktigt till, en sjukanmälan eller en panikattack hade varit mer vanlig i vår kära klass. Men det behöver vi inte tänka på nu, för nu är det LOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!


Friday I´m In Love

Nu är det HEEEELG och på tisdag är det studentfest :) Ska vara något på bokstaven M och mmm, det är ganska klurigt faktiskt! Förhoppningsvis kommer väl Dillen och Dadeln på någonting (i sista sekund), men det blir nog bra! Vi är öppnna för förslag, så brainstorma!!



/ Dillen och Dadeln

Herr sjukdom på besök

Min Anna, vår Anna, er Anna, allas Anna är sjuk :(  Hon har varit isolerad i sitt hem sen i tisdags men får hoppas på en förbättring inom snar framtid! Kom ihåg; Ingen Dillen utan Dadeln. Nu får du minsann se till att bli frisk! Jag saknar dig!



Antar att Dadeln inte är så här pigg och fit for fight för tillfället, men vem vet vad hon gör på dagarna ;)
Du är BÄÄÄÄÄÄÄÄST!

Story

Miki sitter här och äter ost med smör........... och knäcke! ... och knaprar på ett äpple.
I bakgrunden spelas låten som ekat i våra huvuden hela dagen HEY MAN. Ja, det är vad den heter ;);) fflörtiszsz :) Därför ska vi dela med oss; enyoy yourselves!

Hör upp!
När vi skulle lägga upp videon Hey Man fanns den inte i någon bra version, men för guds skull sök inte på den på youtube. SPOTIFY är det som gäller nu för tiden. Vill samtidigt passa på att tacka JB ( jätte bebis) We love you!

Anna tar nu över äpplet och dansar i sioffanh! :D ja , ni mörker hur ostafdig jag blir på handen nör hion skuttar omkring!

RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAP höhöhöhöhöh.

Detta är ett prima exempel på hur en eftermiddag kan se ut för Miki aka Dillen och Anna aka Dadeln. Ett prima exempel.

"Att göra en Henrik"

Ibland blir man förvånad över hur smarta vi i SPEU06 egentligen är. Att göra en Henrik har fått en ny innebörd i vår kära klass. När Henrik och Ola analyserade en tavla på Kultur- och idéhistorian skulle Henke visa något oerhört intressant på projektorduken där tavlan var uppförstorad. Istället för att peka på duken fick han den goda idén att peka på datorskärmen. Jaa.. tror ni vi hittade det han pekade på? Nej! Det var ju som sagt ingen over head, men det var i alla fall det roligaste som hände under den lektionen! HAHAHA. Om ni hör någon pratar om "att göra en Henrik" vet ni nu vad det innebär och för er som tänkt välja SPEU, var inte oroliga, vi är inte alltid så smarta som ni tror!


SPEU06 - incest klassen .

RSS 2.0