Kärlek

Ibland kan det vara svårt att veta om man verkligen är kär i en person. Är man kanske bara kär i kärleken eller är man faktiskt kär i personen? Här nedan finns 10 påståenden som bevisar att du är KÄR;


1. Du känner dig avundsjuk när du ser personen med någon annan.
2. Du kan läsa sms från personen om och om igen.
3. Du känner dig ibland lite osäker när du är med honom/henne.
4. Bara av att höra hans/hennes namn ler du.
5. Du kan sakna personen, fast ni precis har träffats.
6. Du börjar lyssna på låtar som påminner om personen.
7. När ni är med massa andra, fokuserar du bara på den personen.
8. Du älskar att känna personens lukt.
9. Du ler för dig själv när du tänker på honom/henne.
10. Medan du läste detta, var det bara en person du tänkte på.

/ Mikaela&Anna


Hello Friday

Klockan är bara några minuter över tolv och vi hade faktiskt tänkt att lägga oss tidigt ikväll. KORS I TAKET. Eller tidigt och tidigt.. Kommer ni ihåg när man var så liten att man skulle gå och lägga sig klockan 8 och när man inte hade somnat vid halv 9 blev man orolig för att man skulle vara trött i skolan dagen efter? Det var tider det. Denna bilden från världens bästa Rhodos resa får avsluta dagen!




/ M & A - Hejdå skolvecka, HELLO FRIDAY! 


Nattugglor

Tro det eller ej, men vi är faktiskt fortfarande uppe och våra nattsamtal är i fullfart. Denna gången är det dock inte via telefon utan förvånande över msn. Ja, ni hörde rätt! Dadeln har faktiskt msn trots att hon kanske inte alltid är så aktiv ;) 



/ Dadeln&Dillen - vem vet, vi kanske var vampyrer i vårt förra liv? 

Morgonlyx

Vi körde en favorit i repris i morse. Duktiga som vi är klev vi upp tidigt på vår lediga dag och åkte in till stan för att proppa i oss smarrig frulle på Espresso House. YUMMIE - Mums fillebabba - Smarri Smaskens - Utsökt - Bravissimo - Exellente - Perri Perfekt - Gott, ja, ni fattar! 


Religion --> Turkeeey

Klockan är förbi läggdags för länge sen, men för oss som ska diskutera ett etiskt problem och fundera kring vilket/vilka etiska ideal som påverkar handling och som inte har lika god självdisciplin som många andra i SPEU06, har natten (tiden då vi pluggar) bara börjat...

För att hålla ögonen öppna och för att inte dö av tristess kan vi undehålla oss med att titta på denna underbart vackra bild som vår vän Fia Folkesson har knåpat ihop och längta till den 20 maj då elva brudar från klassen åker till Turkeeey.. yeeey!!!! Heeyyy!!!



/ D&D - Good night, sleep tight, don't let the bed bugs bite!

Om ni inte har något att göra..

.. kan ni alltid fördriva tiden med att kolla på alla vackra modeller på www.stockholmsgruppen.se.




 

  / Anna&Mikaela - mätta och belåtna 

To cool for school

Imorgon har vi LEEEEEEEEEEEDIGT men dock pga att ett arbete ska in på torsdag men det är en helt annan historia! JIPPI! Kanske blir Breakfast at Tiffany´s denna onsdagsmorgon också? Inte helt fel med "morgonlyx" ( Ord påkommet av; Dillen och Dadeln)


Nattsamtal

Mikks: Du borde gå och lägga dig, Anna!
Anna: Jag vet, du borde också göra det.
M: Jag ligger redan i sängen, det är helt mörkt i mitt rum och jag tänker på *****.
A: Jag hade somnat om det hade varit mörkt, du måste dela med dig!
M: Näehe du! Dom är av samma släkte.

Ungefär såhär givande är våra telefonsamtal 00.48 när vi egentligen borde vara på dejt med John Blund.

Mikks: ZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzZZZZZzzz *sNarK*
Anna: Hoppsan, Mikki somnade!

NEJ JAG SKOJJA BARA, sova kan man göra när man är död!

Bättre sent än aldrig

Vid vår återkommande julklappsutdelning som vi har med Sanne, Anna, Maja och Bisse fick Dadeln ett ljus och en lapp av Dillen. På lappen stod denna dikt;
                                                                                      
När du tänder detta ljus är du hemma i mitt hus.
Den 14 januari det är och jag bjuder på frukt och bär.
Du får sedan tillgång till mitt personliga spa                                           
och vad som händer där vet bara du och já.
Denna present är till världens bästa tjej
så jag hoppas du gillar denna grej.
 Puss på dig, Jag Älskar Dig.
                

Två dagar innan vår blogguppkomst var det spakväll som gällde. Dadeln möttes dock av en blodig Mikaela som precis hade skrurit av sig en bit av fingret. Som tur var slutade det blöda och Miki var redo för att ta hand om Dadeln och göra denna kväll till något minnesvärt. Rummet var helt upplyst av tända ljud och på bordet var det uppdukat med massor av godsaker. Eftersom att Dillen vet att Dadeln inte får bryta sitt löfte bestod bara bordet av nyttigheter. Det första Anna fick göra var att sätta på sig myskläder och slå sig ner i soffan. Innan massagestunden började satt vi och drack hallonsmoothies, åt godsaker och småpratade. Till ljudet av lugn musik la sig Anna på en bädd av kuddar och fick sina behandlingar av Mikaela. Det första var en härlig ryggmassage och därefter fick hon en ansiktsmask med doft av jordgubb och medan den verkade var det hår - och ansiktsmassage som gällde. 




Det var en underbar kväll som vi inte kommer glömma i första taget!
/ Anna&Mikaela

Trogna läsare...

Sedan starten av denna blogguppkomst har vi fått ett antal hotfulla mejl från läsare som tvingar oss att nämna dem i vår blogg... NEJ!! vi skojar bara! Men vi har ändå lovat att tacka våra fantastiska och trogna läsare. Så; Ett STORT tack till alla ni som orkar ta er en titt här då och då. Keep up the good work!

WE    YOU!


Anna&Mikaela

VI HAR ALLTID GRYMT KUL TILLSAMMANS!!!



YEAAAAHHHH!!

Breakfast at Tiffany´s

När vi inte kunde låna någon bil till den tänkta långa roaptripen, beslutade vi istället oss för att ta en kort roadtrip och hålla vår nya trend "vardagslyx". Klockan halv 10 begav vi oss till staden för att besöka Espresso House där en oslagbar och utsökt frukost väntade. Chai latte, juice och scones med tillbehör är garanterat mycket bättre än tråkiga lektioner i skolan!



/ D&D - hoppas ni har kul i skolan ;) 

Inga lektioner imorgon...

... vilket gör att planerna för imorgon än så länge ser ut så här:



"Vardagslyx"

Efter att ha "pluggat" och kämpat med våra steg 5 språk ( mm, duktiga va?) kände vi att det var dags för en välbehövlig paus. Vi bestämde oss för att ta en LITEN fika på vattenporten, men hör och häpna det skulle ju vara öppet till halv tio, men när vi kom dit strax innan 20 lyste inte en endaste lampa!!
BIG FAT MEGA PAT PROBLEM!

Eftersom att Anna har ett avtal med några andra filurer i klassen får hon inte äta en massa onyttigheter ( TÖNTIGT!! / dillen) bestämde sig Miki för att göra ett undantag och bjuda Anna på en smarrig fika. Eftersom att inte Halmstad erbjuder så många cafémöjligheter en måndagkväll, hade vi en aningens svårt att hitta ett bra fikaställe (med Anna i ångest för avtalet). Våra ögonen blickade över Sveriges farligaste gata, Storgatan, och fastnade för Gastons! Med tanke på att det var en måndagkväll och vår utstyrsel inte passade så bra för ändamålet tvekade vi på tröskeln. En vindpust blåste upp dörren och vi förstod att detta var ödet; vi skulle in och fika.

Efter mycket om och men bestämde vi oss för att dela på en ljummen chokladkaka med baileysås och apelsinskum och en cheesecake med vit choklad och färska bär. När beställningen kom in fick vi en äppelkaka med bourbonvanlijsås istället för chokladkakan. Vi påpekade detta med en vänlig ton och servitören erkände genast sin förväxling och kom direkt tillbaka med en ljummen chokladkaka. Han sa att det hade blivit ett missförstånd uppe i köket och sa att vi gärna fick behålla den sista desserten.

Vi njöt av tre underbart goda desserter och som Blondinbella hade beskrivit det; "lite vardagslyx". Vår kväll var underbar och vi ångrar inte att vi tog denna spontan fikan även om våra spanska och franska läxor blev undanskyfflade. 


                
                   DYR                                    DYR                        GRAAAAAAAATIS!!!!!!!!


Mama Mia

På schemat igår stod mysigheter hemma hos Emma med tjejerna i klassen. Efter den smarriga tacopaj bjöds det på sing star i allra högsta grad! Tillsammans bildade vi den oslagbara kören som nästa år har tänkt att anmäla sig till körslaget. När de andra bruttorna bannlyste oss från köket roade vi oss själva med Sveriges stoltheter ABBA! Vi försökte göra en ännu bättre musikal än Mama mia- tha movhie. Mikaela var Sky och Anna var Sophie and you know; WE ROCK!! PEACE OUT!



    / D&D

Bakgrund

Ni kanske har gnuggat era geniknölar tills ni har fått skavsår, men nu kommer äntligen det ni alla har väntat på; förklaringen till varför vi kallar varandra Dadeln och Dillen! När reklamen börjar är högtalarna redo att sprängas och lokalen redo att tömmas - men - kvar står Dillen och Dadeln och rockar fett till vårt ursprung.... *trUmviRvel*

Smör, potatis, pepparrötter
Cider, flingor, cashewnötter
Bulgur, bondgröt, sallad, sill
Müsli, timjan, dadlar, dill
Olja, yoghurt, äppeljuice
Rågmjöl, pasta, äppelmos
Skorpor, ströbröd, sojamjöl
Pesto, peppar, ekoöl
Morot, lättmjölk, välling, te
Honung, socker, saft, sorbé
Sirap, sylta, sesamfrö
Couscous, kaffe, knäckebröd

COOOP FOREVER!

   och      


The forbidden fruit tastes the sweetest

"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder,
Which, as they kiss, consume."



Romeo and Juliet, Act II, Scene VI

River flows in you - Yiruma

Det är detta som får en att ångra att man inte tog fler pianolektioner när man var liten.


Ni kommer få gåshud, LYSSNA!!



/ - D&D

Student problem

Eftersom att vi nu tar studenten och ska gå på bal måste vi givetvis finna något som ska transportera oss till röda mattan. Vår plan var att åka med ävetyrståget, MEN när vi ringde idag fick vi beskedet att detta inte var möjligt!!!! Nu när våra drömmar har gått i kras vet vi inte hur vi ska komma till Tylöhus. HJÄLP OSS!!

/ - Dadeln och Dillen


Lika som bär?

   
            Vår älskling Robbie Pattison.                                   Vår vän Jussi.


Lady GaGa vs. Mumintrollen

      

P-p-p-
poker face, p-p-poker face
(Mum mum mum mah)
P-p-p-
poker face, p-p-poker face
(Mum mum mum mah)

VS.



ma ma ma ma ma ma ma ma mamma
pa pa
pa pa pa pa pa pa pappa
ma mamma ma ma ma ma ma ma mammaaaa... 

/ Dadeln och Dillen

HALLÅÅÅÅ!

Anna och Mikaela har bestämt sig för att starta en blogg tillsammans!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  


RSS 2.0