Ät morötter

Eftersom vi har så många trogna läsare gör vi allt för deras skull och bjuder på ännu en videoblogg! Den här gången är det Mikaela som pratar samtidigt som vi cyklar hem från en mysig kväll på Caféets uteservering! Tyvärr är videon lite mörk då den spelades in mitt i natten! Vi rekomenderar er därför att äta några morötter innan ni börjar titta eftersom er syn förbättras otroligt, enormt, kolosalt mycket pga de a-vitaminer som morötter innehåller!! Hör och häpna, ni lär er även saker på denna blogg ;)



/ - Anna&Mikaela

After beach

Här kommer en videoblogg direkt från after beachen i lördags!! Dadeln dokumenterar :)



You rock girl!

YEAH

Eftersom som vi inte bloggade i fredags, valde vi att göra en videoblogg där vi istället berättar om vår kväll! Hope you enjoy ;) 



Jag (mikaela) måste säga att slingan i pannan klär mig oerhört bra :) Så jäwulskt snyggt!! Vår dialekt gillar vi skarpt, hoppas ni också gör det :D mohahah

/ D&D


Hemma

Som sagt! Vi är tiiiiiilllbaka på nytt :) Återfödda den 12 juni, datumet då vi blev fria från skolan och alla hemskheter! VI TOG STUDENTEN helt enkelt! Och vi vill lova er att det garanterat var det lä'ttaste vi gjort under våra tre år på sannarpsgymnasiet. Dock hade vissa i klassen svårt att komma i tid även till utspringet, men den här gången var det inte Jenny pga att man hade cyklat försent! NEJ! Det berodde på att några andra kneppisar stod i vägen för de kära SPEU:arna! De kom helt enkelt inte fram i kööööööööön!  GALET! ( testa och säg allt med inlevelse på stockholmska, garanterat mycket roligare!!)

Oj, nu slocknar snart anna! Kanske inte så konstigt med tanke på att klockan är 04:12!

God natt gott folk!

/ Dillen&Dadeln - tack för ikväll!

Vi vill bara säga:

1. BÖRJA LÄS VÅR BLOGGIE IGEN, DEN KOMMER UPPDATERAS nuuuuuuuuuuuuuu!
2. hAN I FNROLLSPELAETV VAR "sMARTIES" ARA SÅ NI VET;)
3. MIKAELA ÄR EN DROTTNING I ZACKES RUUUUUUUM
4. ANNA DIRKER ROOOM
5. NU SKA VI ÅKA
6. ALLA GILLAR 6
7. hej då!!!!!!!!!!!! puss GODNATT VI SES

RSS 2.0