Så busigt

Idag var det som sagt näst sista dagen på transcom. Innan vi började klockan 3 hann vi faktiskt med att storstäda, vilket vi alltid gör på torsdagar nuförtiden. Har blivit en slags trend här. Inte det roligaste på hela dagen kanske, men det måste som sagt göras och det känns så skönt när allting är färdigt.

Även idag har jag och Fia skrattat sjukt mycket på jobbet. När man inte jobbar på världens roligaste jobb får man helt enkelt göra något roligt av det. Igår kom nämligen jag och Fia på att man kunde skriva lite roliga kommentarer som kommer att poppa upp till våra jobbarkompisar nästa vecka när dem sitter och "plågas" med alla envisa kunder som man ringer upp för tredje gång. Istället för att bara skriva kommentarer som ; MEI (man ej intresserad), inte hemma, återkom, drop, it (inte tid) m.m. som man gör när man ska ringa upp dem nästa vecka skrev jag och Fia kommentarer som ; MAN EJ INTRESSERAD x 1000 - lycka till nästa gång- kämpa på, Eldsbjörg fortfarande på kör, As arg man som sa "skaffa dig ett riktigt jobb" - TRANSCOM for lajf, Dropppie som vanligt, Ännu en kvinna som inte är hemma- detta särkert pga. att hon befinner sig på ladies night, Greta är sjukizz, Ville ikke svare på desse fråger, Lycka till nästa gång - håller tummarna för dig, Hurtig kvinna som hade bråttom - skulle på språng i skogen - skulle alltså ut och motionera, Otrevligt barn som gjorde pruttljud i telefonen, SE UPP! Mannen är aggressiv, Du är bra - ge inte upp, Kvinnan var tvungen att rusa - barnet ropade färdig från toaletten. 

Ja, detta var bara ett smakprov på några kommentarer vi skrev. Nu får vi hoppas att våra kära jobbarkompisar får sig ett gott skratt när de ser detta. Vi är bäst Fialotta ;) HAHAH!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0