Buenos noche

Nu har vi precis avnjutit en god kvällsmat. Blev en favorit i repris. Vi vet att klockan är fem i elva, men så blir det när man bor i Spanien. Var en stund på stranden idag. Började dock små regna lite så begav oss hemmåt ganska snabbt igen. Blev en titt på utomhus gymmet som ligger precis nere vid stranden. Ska försöka använda det så flitit som möjligt framöver. Får passa på nu när det är så fint väder. 

Efter lite "paus" i lägenheten gick vi en sväng till starbucks. Eftersom jag och Fia inte har vuxit till oss riktigt ännu, så blev det ingen kaffe för oss utan varsin muffins istället. MUMS, säger jag bara! Bad dem värma till dem lite, så mycket godare när chokladen har smällt lite. Åh, skulle kunna ta en till! 

Imorgon kanske det blir IKEA om vädret blir som det är sagt. Måste bland annat införskaffa oss en kökskniv, visp, stekspade och lite andra småsaker som vår kära lägenhet inte innehåller.. Måste säga att vi trots allt brist på vissa verktyg har klarat oss galant ändå!




Blev som sagt en favorit i repris denna kväll. Förra gången vi åt skypade (!?) Sofie så då skrev vi ett litet meddelande till henne som hon fick när hon kom tillbaka :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0