Framme i Barcelona

Nu sitter jag här på vår balkong i Barcelona och njuter av varje sekund. Har redan hunnit bli förälskad i staden. Lägenheten är verkligen helt perfekt, blev lite nervös i början när det första rummet vi såg inte var möblerat men det kommer förhoppningsvis ändras imorgon då vi får in två sängar till :) Idag har vi gått runt hela dagen, har dött av värme. Så jäwulskt varmt! Ska dock inte klaga. Tog en evighet, iprincip hela dagen, att fixa spanskt mobilnummer så nu har vi både köpt mobil och simkort. Alla satt vi i vardagsrummet och försökte hitta den perfekta ringsignalen, och ja, det lät förjävligt ;)

Idag "lyxade" vi till det och åt lunch på Fresco & co. Älskar att man får ta hur mycket mat, FRUKT och efterrätt som helst för bara 8,95 £. Detta utnyttjade vi garanterat vilket resulterade till att vi packade ner och tog med oss 8 bananer, 5 kiwis och 2 äpplen hem. Fyfan, vad vi skrattade! Jag har nog aldrig skrattat så mycket som jag har gjort idag :)

Vid 6 tiden begav vi oss till polisen för att fixa ett "nie" nummer, identifikationsnummer för utlänningar, men eftersom de stängde redan vid fem gick den idén i kras. Istället begav vi oss till stranden och satte oss och pratade. Där satt vi i några timmar innan vi sakta men säkert började vandra hemmåt igen för att storhandla. På vägen hem stannde vi dock och vilade våra ben. Efter att ha gått en hel dag på stan och varje gång vara tvungen att gå upp för 92 trappsteg för att komma upp till vår lägenhet behöver man en paus lite då och då ;) Efter att ha suttit och lyssnat på några gatumusikanter, tog vi oss i kragen och begav oss hem. Väl hemma skrev vi en måste-köpa-lista innan vi gick för att storhandla.

Nu liggar alla i Hannas och Sofies sovrum, enda stället där internet fungerar, med sina laptopar? framför sig och överlyckliga för att vi har fått igång internet. Nu är det nog dags att avrunda. Saknar alla där hemma!

/ Er Mikaela    


Kommentarer
Postat av: Anna

GAAAAAAAAH!!! Det låter helt underbart! bra att du skriver :D kul att läsa vad ni hittar på!!!! Jag ska hem till sanne sen och fixa designen!!! VI HÖRS!! Saknar dig redan!!! LOVE YOU

2009-09-03 @ 12:37:16
URL: http://mikaelaanna.blogg.se/
Postat av: Paulina

saknar dig med syster !

2009-09-03 @ 20:42:27
URL: http://klumpidunsan.blogg.se/
Postat av: Louise

SAKNAR DIG!!!!!!!!!!!!!!

2009-09-04 @ 10:46:56
URL: http://loyuise.blogg.se/
Postat av: Kalle

Hej. Sköt om dig min kära dotter och se till att njuta av tillvaron. Vilket spanskt telnr har ni?

2009-09-05 @ 11:16:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0